Selecteer een pagina
Mijn man heeft een eigen bedrijf, samen met zijn compagnon Joshua. 
Het bedrijf Soundsright bestaat nu bijna 5 jaar en dat was wel een restyling waard. Nou, het zag er al mooi uit daar in de studio’s zelf! Maar toen ze besloten een stuk kantoor erbij te huren, moest dit gedeelte natuurlijk ook wel leuk ingericht worden. En dan is het dus heel handig om een styliste als vrouw te hebben! 

Ik ging aan de slag met het wensenlijstje van de mannen. Groen en grijs, een horeca sfeertje dat uitnodigde om te vergaderen, mensen te ontvangen en gewoon lekker even uit te rusten van al het “harde werken”. Ik heb geholpen met het uitzoeken van alle meubels en heb kleuradvies gegeven. Ook ben ik gaan winkelen voor accessoires om het geheel af te maken.

Even voor het beeld: zo zag de ruimte er eerst uit:

Eerst heb ik dit hoekje aangepakt:

Met een niet al te groot budget wilde ik er iets moois van maken. Ik heb de jongens een lijstje gegeven met wat ze allemaal moesten aanschaffen. En ik ben dus zelf langs de winkels geweest. De chesterfield bank (nogal vintage) hadden ze al…. Deze blijft nog even staan, tot het echt tijd is voor een nieuw exemplaar. 

 Ook heb ik samen met Sylvia van L’authentique een paar muurtjes bewerkt met betonlookverf (zoals we thuis ook hebben) en dit is ook erg gaaf geworden!


Het is erg mooi geworden. De oude chesterfield bank staat mooi met het oude leer in combinatie met de beton look muren en het staal en glas in de accessoires. 

Veel accessoires komen van de Kwantum, maar ik heb ook wat dingen online besteld. Zoals de butterfly chair (een musthave in een man cave als deze) die ik vond op: …
Sommige planten zijn echt, maar er zitten ook nepperds tussen. De heren zijn allebei niet geweldig in het verzorgen van de planten namelijk. Dus we gingen voor deze oplossing.

Het geheel is heel tof geworden en past goed bij wat ze willen uitstralen. Dus: missie geslaagd denk ik!

Liefs, Sanne