Selecteer een pagina
Ja…. Bo wil dus een jungle kamer. Toen ik een muur zwart aan het verven was en bijna klaar was, zei hij: “ja, ik wil toch liever groen….” Dus toen was het duidelijk: groen moest dus worden. Een jungle kamer wil hij, zegt hij nu. Want hij houdt van “Tarzantje spelen”, dino’s en dieren. Dus ja: daar past een jungle kamer bij, vindt hij. Hij is eind deze maand jarig. En wij gaan hem als verjaardagscadeau verrassen met een kamer make over. Het is nu voornamelijk: zwart en wit. Met een beetje kleur van speelgoed en accessoires. Ik ben overal inspiratie aan het zoeken voor dit projectje en toen ik bij Home Stock was, werd ik overspoeld met jungle inspiratie, zo leuk! 

Ik heb een aantal nep plant takken gekocht bij Home Stock, die ga ik in een hoek van de kamer vastmaken, alsof het een soort jungle boom is. Veel ideetjes! Nu nog de juiste kleur verf zoeken….

Liefs, Sanne