Selecteer een pagina
Ik ben fan van Marrakech. Terwijl ik er dus nog nooit geweest ben! Weird! 
Ik heb zelfs nog nooit gevlogen…. Ik heb enorme vliegangst. Als ik op de site van Transavia kijk, moet ik al naar de wc (om te poepen dus, even voor de duidelijkheid). Ik weet echt niet of ik het kan….

Dus Marrakech: daar wil ik wel heel graag heen, maar het is er nog niet van gekomen. Misschien gaan we toch een tripje plannen en gaan we in september erheen….

Ik wilde wel graag nu al een beetje Marrakech in huis halen. Het hele huis wit…. Dat was dus toch een beetje te clean. Heel mooi om foto’s te maken, maar om in te wonen miste ik toch een beetje warmte en sfeer. Dus hebben we van het weekend de voorkant van de woonkamer (waar de eethoek nu is) grijs geverfd en gerestyled en hebben we op die manier een stukje Marrakech in huis gehaald. De strelitzia plant komt nu nog beter uit de verf door de grijze muren. Het is heel sfeervol en gezellig en het nodigt echt uit om te gaan eten en tafelen. Het lijkt wel een hotel lobby of iets dergelijks met allure. Vind ik dan he! De kleur grijs is: charcoal black muurverf nuance van Le Noir et Blanc (verkrijgbaar bij Karwei).

De verf is makkelijk op te brengen. Eerst een laagje met een roller en daarna ga je er met een blokkwast nog een keertje overheen (met een soort wilde bewegingen).

Er staat hier nu VLA. Want dat is super lekker….

De lantaarns uit Marrakech (ik kocht ze van een styliste) passen super goed in dit tafereel.

De rieten tas is van noamay.nl en komt ook uit Marrakech.

all pictures and styling: @enstijl
Nou, zal het er dan toch van komen in september of oktober? Zal ik Marrakech in het echt gaan zien? Of blijft het bij dromen en doen alsof ik er ben in onze fijne eethoek thuis?

Liefs, Sanne