Selecteer een pagina
Ik kreeg het weer eens niet uit m’n hoofd…. Een zwarte slaapkamer…. Dat moest het worden. Grijs was het, tenminste, een groot aantal muren in de slaapkamer. Maar het grijs had voor mij toch niet helemaal het gewenste intense effect. Te weinig dramatiek. 
Kon beter. Met zwart dus! Verf van Farrow & ball zou het worden. De kleur: pitch black. Zwarter kan niet. Best heftig. Maar ik twijfel dan niet en ga gewoon verven. Veel mensen zeiden: dat moet je niet doen. Maar ik luister op dat soort momenten niet. Ik had de afgelopen veel accessoires verzameld en veel zwart geverfd al. Ook de geweitjes moesten eraan geloven. Wat een fijne verf om mee te werken, de matte muurverf van Farrow & Ball. Het dekt onwijs goed, dus het had maar 1 laagje nodig! Top, want het was weer een behoorlijk pittige klus in m’n eentje. 
Maar een dag keihard doorwerken en veel zweten enzo verder is het resultaat wel: prachtig (en pijnlijk). M’n lijf kan niet meer, maar project black bedroom is in volle gang! Ik heb nog best wat verf over. Dus misschien doe ik alle muren wel…. Later…. 

Stylen. Eigenlijk het leukste gedeelte natuurlijk. Ik heb een bureau van boxworx van hout ook zwart geverfd en dit samen met een metalen draadstoel boven gezet als een soort werkplekken voor mij en m’n blog. Ons bed heeft een linnen zwart dekbedovertrek en zwarte kussens gekregen. Het antieke bed wat ik als hoofdbord gebruik, steekt zo nog beter af! Een plaid van aai made with love erbij en een schapenvacht van Home Stock maken het tot een warm geheel, door het gebruik van verschillende materialen. Ook zwarte luchtige gordijnen zijn er nu, die ik kocht bij Ikea (een set van twee voor 9,95 euro). Ik vind het echt prachtig geworden! Ben er blij mee. M’n lichaam kan wel heel veel slaap en liggen gebruiken, dus dat ga ik lekker doen vanavond. In onze nieuwe zwarte slaapkamer…. Trusten…. 
De katten op het zwarte linnen beddengoed en plaid van aai made with en schapenvacht van Home Stock. 
Schalen van de kringloop…. 
Bureau van boxworx.nl ook zwart geverfd! 
Stylen met m’n leren jackie….. 
Lamp van: www.directlampen.nl Prachtige houten, zwarte kroonluchter!

Kralenketting van Manggis Living in een vintage bak van Best of the Past via Home Stock (www.homestock.nl/shop).
De vaas van ownhomestore past er ook goed bij!