Selecteer een pagina

Ik ben verliefd op priklicht. Ik word er altijd zo blij van als ze ergens prikkabel met lichtjes hebben. Leukste wat er is, toch?! Daarom hebben wij nu ook een fijne prikkabel in onze achtertuin hangen, van Lampgigant. De kwaliteit is heel goed en ondanks dat het heldere bolletjes/lampjes zijn, geeft het toch echt mooi warm licht af. Niet te fel, precies goed!

Ik zie ze altijd hangen bij leuke restaurantjes (vaak is het restaurant dan ook leuk) en bij strandtenten en festivals. Daardoor krijg je er meteen een vrolijk gevoel door, denk ik. Het staat in ieder geval hartstikke leuk en ze gaan zeker weer mee naar het nieuwe huis.

Ook hebben we deze lichtjes gebruikt bij het project wat ENstudios (Evelyn Struik en ik) net afgerond hebben op Ibiza bij Wendy van Dijk thuis. Kijk hoe gezellig: zo rond het zwembad.

Deze lichtjes verhuizen zeker weer mee naar ons nieuwe huis een gaan we weer gezellig in de tuin (en misschien ook bij de oprit hangen. Overal priklicht! Ik ben voor! Het zou de wereld een stukje gezelliger maken.

Liefs, Sanne