Selecteer een pagina
Vanmiddag was de pre-opening van de nieuwe winkel van “mijn” Home Stock in Haarlem. Mijn favoriete woonwinkel is verhuisd, naar de overkant, nog steeds in de Drossestraat. Ik ben natuurlijk fan van deze winkel omdat ik voor ze werk, maar dat is zeker niet de enige reden. De eigenaren Sita en Wouter zijn zo gedreven, dat is erg leuk om te zien. Binnenkort wordt alweer het vierde filiaal van Home Stock geopend, in Rotterdam. De vierde van de 29 winkels die ze eigenlijk willen openen in totaal, verspreid door Nederland. 

Home Stock Haarlem zat al in de Drossestraat, maar is dus nu verhuisd naar de overkant, naar nummer 16 tot en met 22. Een mooie nieuwe, vaste stek, waar ze iig de komende vijf jaar kunnen blijven. Joepie! Goed nieuws dus voor de Home Stock fans!
Het pand oogt heel gezellig, ook al is het erg groot. Prachtig kleurgebruik en het zwarte plafond geeft het geheel een heel eigen sfeertje. Elk hoekje is prachtig gestyled en met zorg aangekleed. 
Ik kom er natuurlijk vaak voor m’n werk, maar zelf ook voor mezelf geregeld en elke keer hebben ze weer nieuwe spullen. Verleidelijk…. Voor elk budget wat wils. Ook wel fijn. Je kunt er terecht voor een cadeautje voor een dierbare of een mooie bank voor je nieuwe huis. 

Trendboekje van Home Stock! (met een foto van onze bank erin, overigens!)

Prachtig servies….

Home Stock tompoucjes.

Er zijn genoeg hoekjes in de winkel om die bank uit te testen, nieuwe kunst te scoren voor aan je muur of te bedenken welke kleur accessoires het beste bij je past of je een lekker plaatje te draaien. Ook voor koffie ben je hier aan het juiste adres.

Morgen is de grand opening van de winkel. Ik ben er ook zeker weer bij, als het lintje doorgeknipt wordt. Ook is er een drukpers aanwezig, waar je je eigen, persoonlijke poster kunt laten drukken. Deze drukpers van Grafisch Werkcentrum Amsterdam stond ook al op de vtwonen en designbeurs en nu dan morgen (de hele dag) bij Home Stock in Haarlem. Ik ben erbij? Komen jullie ook gezellig even langs?

Goed weekend! 


Liefs, Sanne