Selecteer een pagina
Het zijn me een stel portretten, die kinderen van mij. Daar moest dus maar eens een mooi portret van gemaakt worden! Ik zag dit in een huis waar ik een binnenkijker fotografeerde een tijd geleden en was er toen al erg door onder de indruk. Bo en Jip lijken erg op elkaar. Toen Bo de leeftijd had van Jip, waren ze echt 1 gezicht. Om te kijken of dit nou echt zo is, heb ik een 2 in 1 portret van ze laten maken. Eeffkids heeft ze zo mooi vastgelegd op de gevoelige plaat. Echt top! 

Ze wilden natuurlijk allebei niet stil zitten en is niet makkelijk om ze te fotograferen. Maar man: wat is het goed gelukt!

Beeld: Eeffkids

Echt mooi zo: een portret van allebei mijn kinderen. Heb ik gemaakt: de kinderen dan! Eef maakte dit mooie portret! Goed idee om dit zo vast te leggen toch?

Het portret van deze twee heb ik laten drukken op canvas bij More than Canvas, of te wel Mo-ca.

Zij hebben allerlei soorten mooie afbeeldingen. En je kan dus ook je eigen afbeelding laten printen. 
Ik koos voor het formaat: 130 x 92 cm.
Je kan kiezen tussen verschillende soorten materiaal, canvas leek me voor dit portret het mooiste.

Via Verno.com heb ik het portret op canvas laten inlijsten. Ik ging voor de zwarte baklijst. Zo wordt er niet met glas gewerkt, maar wordt het canvas strak gespannen in de lijst. Het is geweldig gedaan en nu, alles bij elkaar, is het een geweldig kunstwerk voor aan de muur geworden.

pictures: @enstijl
Echte kunst, persoonlijk en het past helemaal in ons huis.

Liefs, Sanne