Selecteer een pagina
Mexicaans eten was nooit zo stijlvol, als bij het vernieuwde restaurant Popocatepetl in het centrum van Haarlem. Gisteren hebben we daar, om vaderdag te vieren, samen gegeten. Het was alweer een hele tijd geleden dat we gezellig samen uiteten geweest waren. Ik keek er erg naar uit! Popocatepetl zit al een hele tijd in Haarlem. Maar nu het verbouwd is, is het beter dan ooit. Ook de kaart is vernieuwd en verbeterd! Het interieur is heel hip en er hangt een gezellige, goeie sfeer.
De sticky chicken wings zijn super lekker en die kan ik natuurlijk gelukkig gewoon eten nu ik zwanger ben. Uiteten als je zwanger bent is soms wat lastig (geen biefstuk, geen verse kazen, geen rauwe ham, geen tonijn tartaar of rauwe zalm, geen sushi….), maar hier kon ik genoeg kiezen van de kaart.
Fajita’s met pulled pork en de nacho’s met pulled pork zijn ook echt een aanrader. Als voorgerecht deelden we de plate, allemaal lekkere Mexicaanse hapjes, allemaal even lekker.
De smaken zijn goed op elkaar afgestemd. En wat ook heel fijn is: een groot aanbod virgin cocktails (zonder alcohol). Dan drink je wel iets heel lekkers uit een mooi glas met garnering, zonder de alcohol (die ik toch wel echt mis nu ik zwanger ben).
Een geslaagd avondje uit voor vaderdag was het zo! Een aanrader als je in Haarlem bent!

Liefs, Sanne 

Inspiratie kleurtje voor de babykamer?

The sticky chicken wings!

all pictures: @enstijlwww.instagram.com/enstijl