Selecteer een pagina

Ik ga het toch weer een klein beetje anders aanpakken in het nieuwe huis. Natuurlijk wordt het weer een “enstijl” huis 😉 Je gaat dingen dus zeker herkennen.

Zou ook een beetje gek zijn als ik opeens een totaal andere smaak ga doorvoeren. Maar…. Ik wil wel weer meer kleur gaan toepassen in dit huis. Dat voelt goed op dit moment. Ik haal veel inspiratie uit mooie hotels, zoals Los Enamorados op Ibiza. Dat is wel heel kleurrijk natuurlijk! Maar wat extra kleur in huis kan geen kwaad. Ook zag ik een prachtige productie van hotel Corazon (nieuw hotel op Mallorca) in de Vogue Living. Ook erg inspirerend.

En natuurlijk word ik weer geïnspireerd door Ibiza en Marokko. Ook die invloeden ga je terug zien. Bij deze even wat screenshots van mijn Pinterest bord voor het nieuwe huis….

pictures: screenshots van pinterest

Wat vinden jullie ervan?

Sfeervol toch?

Liefs, Sanne