Selecteer een pagina

Ik heb een groots plan voor onze slaapkamer in het nieuwe huis. Het uitzicht is daar echt heel mooi. Dus dat willen we eigenlijk zien, vanuit bed. Als we dan sochtends wakker worden of voor we gaan slapen, willen we het veld over kunnen kijken. Dus een verhoogd bed zou er eigenlijk moeten komen. Geen probleem, vond onze klusser. Dus daar hebben we een tekening en plan voor gemaakt. Een lekker matras voor ons allebei moest er komen en dat is besteld. En de kasten moesten getekend worden en dat hebben we ook gedaan. Wilden we niet toch ook een doorkijkje naar de badkamer vanuit het bed? Zodat dat wat meer met elkaar verbonden zou zijn? Ja, eigenlijk ook wel een goed idee. Ok, plan weer aanpassen. Schuiven, meten en rekenen….

En misschien ook nog een mooie lounge plek bij het raam, zodat je al helemaal goed kan kijken over het weiland? Waar de poezen fijn kunnen liggen in het zonnetje en naar buiten kunnen turen?

Tegen deze muur komt het bed te staan….

En dus kan ik je nu vertellen dat het een waanzinnig mooie slaapkamer gaat worden. Met inderdaad uitzicht op het weiland en met inderdaad een doorkijkje naar de badkamer. En een loungeplek zodat we al helemaal goed naar buiten kunnen kijken.

Dus…. Dat wordt heerlijk slapen, denk ik zo.

Liefs, Sanne