Selecteer een pagina

Jip wilde veel kleur op haar kamer. Eerst ging ze voor de combinatie paars en roze.

Knal paars en knal roze, om precies te zijn.

Toen heb ik haar toch weten over te halen om voor ton sur ton roze te gaan.

Wel mocht ze de kleur uitkiezen en het werd een kleur van Karwei, IG-1084 volgens mij, die we in verf van Histor hebben laten mengen.

Dit was de “before” situatie:

De hele kamer hebben we gedaan. Alles werd roze. Ik was laatst op Ibiza naar hotel Los Enamorados geweest en heb daar veel inspiratie opgedaan voor het nieuwe huis en ik vind eigenlijk deze kamer zo mooi geworden en zo het Los Enamorados sfeertje hebben gekregen! Ik ben best wel een beetje jaloers op deze kleurrijke kamer. Vooral met de kasten (die de vorige bewoners lieten staan) en de ouderwetse vensterbank (met oranje/bruine tegeltjes) is het nu helemaal een mooi geheel. Die tegeltjes op de vensterbank vond ik eerst best lelijk en nu met het roze kan het juist weer helemaal!

Ik ben blij en Jip is ook echt helemaal blij!

Een turnmat in rood en roze er nog bij, voor op de grond en nu moeten we nog een passend bed zien te vinden.

We hangen nog een klamboe op (eentje van numero74 die ik zelf verfde met knalroze textiel verf van Dylon) en er komt nog een prachtig kunstwerk van Enkelartstudio te gangen aan de muur (heeft Jip zelf uitgezocht).

Dus nee, het is nog niet helemaal af.

Maar wat wordt dit een fijne kamer.

Ik ga er stiekem soms gewoon ook maar slapen, denk ik.

Liefs, Sanne