Selecteer een pagina

 Vakantie in eigen land: ik ben er dol op!


En zeker op een mooie plek als het Pillows hotel in Baarlo, Limburg. Dit dertiende eeuws kasteel hotel is prachtig en heel gastvrij. Er was een extra bed voor Bo op de kamer neergezet en er stond ook een opgemaakt campingbedje klaar voor Jip.

We hebben een echt vakantie gevoel gehad. In de tuin aan de vijver hebben we lekker wat gedronken. Het weer was top natuurlijk, maar ook de hele sfeer daar, de fijne airco in de hotelkamer (best wel heel fijn als het buiten 34 graden is….) en het eten was geweldig.


Nog wat vloer inspiratie kunnen op doen!
We waren gezellig met z’n viertjes. De kinderen vonden het een prachtig hotel en ze hebben genoten van het eten (het diner en het ontbijt).S’avonds hebben we op het terras buiten gedineerd bij restaurant de tuin van de Barones.
Wij kregen vijf gangen. Heel lekker als het verrassingsmenu is en je hoeft dus niet te kiezen. Gewoon ons laten verrassen en heerlijk gegeten. Tussen gang 3 en 4 hebben we Jip in bed gelegd. Die was onwijs moe. Met de babyfoon konden we haar in de gaten houden en hebben wij met Bo nog tot 22.30 uur buiten gezeten en gegeten.
Wat ik heel leuk vond, is dat ze ook een kids menu hadden. In een vrij chique restaurants, waar wij genoten van een vijf gangen diner, hadden de kids ook wat te kiezen! Op dat menu stonden een aantal heeeeele lekkere dingen, dus het was nog moeilijk kiezen voor ze. Maar Jip koos: een tosti en een portie frites en Bo koos pannenkoekjes met verf fruit en als toetje een tosti (van briochebrood) met nutella en banaan…. Echt wel dat zij ook lekker hebben gegeten.

all pictures: @enstijl

Kortom: we vonden het jammer dat we na 1 nachtje alweer ervan door gingen. We komen hier zeker nog een keertje terug. Met de kids, want die waren ook fan!

En ik denk steeds vaker: vakantie in eigen land is eigenlijk zo gek nog niet hoor! Dus we zouden ook heel goed nog eens terecht kunnen komen bij een ander Pillows hotel! Want daar zijn er meer van in Nederland!

Liefs, Sanne