Selecteer een pagina
Het kiezen van een kinderbedje is best lastig nog…. Welke vorm, maat of soort bedje je wil: er is zoveel mogelijk. Toen Bo klein was hadden we een heel simpel houten (houtkleurig ook) ledikantje van de Ikea. De meest simpele variant. Dit keer wilde ik graag een wit houten ledikantje, voor de babykamer die verder vooral roze is. Ik kwam de site van Petite Amelie tegen. Zij hebben prachtige producten en ook zeker inspirerende productfoto’s op de website. Dit is dan toch altijd wel aanlokkelijk. We hebben gekozen voor het witte babybedje genaamd: Vintage met een witte lade erbij. Altijd handig: extra opbergruimte (met al die luiers, beddengoed, hydrofiele doeken en andere onzin die je nodig hebt).
all pictures and styling: @enstijl


Toen ik een beetje aan het rondkijken was op deze mooie website, kon ik het leuke houten lampje in de vorm van een egeltje niet laten liggen. Deze is niet voor de babykamer, maar staat wel erg cool als nachtlampje in de groene kamer van Bo. Het lampje kan je neerzetten en ook ophangen. 

Petite Amelie is begonnen uit een liefde voor Franse brocante. Dit idee willen ze, maar ook gecombineerd met het modern van nu, neerzetten in de babykamer meubeltjes. Het merk is geboren in Lyon en sinds kort in Nederland verkrijgbaar. 

Jullie ook fan? Staat mooi toch?

Liefs, Sanne