Selecteer een pagina
Ik wilde er eigenlijk al heel lang eentje. Heb meerdere keren marktplaats afgespeurd, op zoek naar een vintage pauwenstoel, maar steeds zonder resultaat. Of de staat was niet echt goed of de stoel moest opgehaald worden in Zuid-Limburg…. Beetje ver dus.

Nu heb ik er eentje weten te vinden: bij de Kwantum. Online was de stoel al niet meer verkrijgbaar. Ik had gebeld naar de klantenservice en idd: de stoel was uit de voorraad gehaald, want het was een zomer item…. Wel hadden sommige filialen er misschien nog eentje staan.Dat bleek het geval: in Beverwijk. Dus Bo en ik natuurlijk die kant op…. En ze konden hem gelukkig verzenden…. Want ik twijfelde erg of de stoel wel in de auto zou passen. Nu ik hem thuis heb staan, denk ik idd dat zelf vervoeren niet mogelijk was geweest. Want: wat een groot ding. De bovenkant is heel breed en ik vraag me nu ook zeer af of de stoel wel naar boven kan….? Ik had hem gepland voor in de babykamer namelijk. Daar past hij volgens mij heel goed…. Maar hoe krijgen we hem naar boven?

Nou, ik weet iig al wel weer wie er sowieso een nieuwe lievelingsstoel heeft gevonden….

Prachtig ding toch? Nu nog naar boven….

Zou de stoel naar boven kunnen?
Het lijkt wel een soort troon!
Als ie niet naar boven kan, is het beneden eigenlijk al een beetje te vol voor zo’n groot item…. Er moet natuurlijk zo ook nog een box staan, in de woonkamer (altijd zo’n leuk item voor in je interieur…. Niet).

Ik had natuurlijk eerst de stoel kunnen opmeten, voordat ik hem kocht en bestelde…. Maar hee: dat zou (voor mijn doen in ieder geval) vrij raar zijn.

Maar gelukkig: het is toch gelukt! Mijn man heeft hem toch naar boven weten te tillen, joepie!

Dus daar staat ie dan!

Mooi of niet?!

Liefs, Sanne