Selecteer een pagina
Bo wordt aankomend weekend 6…. En dus vierden we twee weken terug zijn partijtje. Met in totaal tien kinderen was het een drukte van jewelste, maar erg gezellig. Het thema was niet geheel duidelijk….: iets met luipaarden, goud en superhelden ofzo? Maar dat was wel heel veelzijdig en daardoor ook erg leuk. We hadden voor iedereen een superhelden masker en cape gekocht, we aten luipaard cake (!) van Madam Pancake in Amsterdam. En de tafel werd versierd met luipaard lampionnetjes.

 all pictures and styling: @enstijl

In het park en de speeltuin bij ons in de buurt deden we superhelden spelletjes. Zo hadden we bijvoorbeeld twee grote lege spa rood flessen gevuld met groene limonade (dat was super helden vloeistof). Daarmee gingen we een soort van paaltjes voetbal spelen. Het team wat aan het eind van het spelletje nog het meeste super helden vloeistof in de fles had zitten, had gewonnen.
Daarna liepen de twee teams een estafette met een gouden ei (had ik goud gespoten) op een gouden lepel. Ook erg spannend. En daarna gooiden we met een speciale zilveren hele lichte steen (een propje aluminium folie….) en deden we wie het verst kon gooien. Iedereen had gewonnen en in de pinata’s die we later kapot sloegen thuis zat voor iedereen een medaille.

Nou, helemaal kapot waren we. Maar we hebben het wel geflikt: voor de eerste keer een partijtje. Een heel geslaagd partijtje!

Morgen vieren we het hier even met opa’s en oma’s, gewoon klein. Met dit keer heerlijke chocolade karamel brownies van Madam Pancake! En dan zondag? Op zijn echt verjaardag?
Dan vieren we dat, met z’n viertjes, in Disneyland Parijs. Waaaah! Ben heel benieuwd wat Bo van de verrassing vindt! En dat moet tot zondagochtend nog even een verrassing blijven, anders slapen we de komende nachten niet….

Liefs, Sanne