Selecteer een pagina
Alles wat ik nu wil posten, voelt een beetje gek. Maar goed, veel blogposts stonden al klaar en daarbij komt ook, het “gewone” leven gaat momenteel even helemaal niet verder, maar ik hoop wel nog steeds jullie te kunnen inspireren op het gebied van interieur. Dus ik zet toch af en toe een soort van “gewone” blogpost online. Goed?

Jongens…. Het is weer een pareltje geworden hoor.
De badkamer in ons nieuwe huis is heel tof! Ik ben er zo blij mee.
Toen we het huis kochten zat er een ruime badkamer in met inloop douche en bad. Prima, zou je denken. En dat was het ook echt wel. Maar zeker niet mijn smaak…. En ik kan daar niet zo goed tegen. 

Zo zag het er eerst uit:

Dus gingen we alsnog aan de slag met de badkamer. Het ronde glazen douche scherm werd vervangen door een wandje en alle tegels werden geëgaliseerd. Dit alles om te zorgen dat de beton mortex van Molitli hierover heen aangebracht kon worden. Zo fijn dat dit dus over de tegels heen kan. Scheelt weer een enorme klus om alles eruit te bikken.


Molitli hebben echt vakmensen in huis. De stukadoors hebben zulk mooi werk geleverd!

all pictures: @enstijl

De kleur waarvoor ik heb gekozen is: LM. De “Lastige Mart”. Mart is een van de eigenaren van Molitli en dit was een lastige kleur om te ontwikkelen. Het is een grijs tint, maar er zit zeker ook wat bruin in, waardoor de kleur heel warm aan doet. Precies wat ik zocht voor de badkamer. Dit komt het meeste in de buurt van de badkamers die ik in Marrakech veel zag en waardoor ik geïnspireerd ben voor dit nieuwe huis. Dus is de badkamer in ons nieuwe huis weer een soort mini hamam geworden! 

Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Sanne