Selecteer een pagina
Ik sta in de “zwanger special” van Ouders van Nu. Toen ik 37 weken zwanger was kwam er een fotografe en een styliste langs bij ons thuis om een shoot te fotograferen van de babykamer en mij in de babykamer met m’n dikke buik. 

Helaas begon ik rond die tijd in mijn zwangerschap ook behoorlijk wat vocht vast te houden, dus voelde ik me niet echt bepaald mooi…. Maar toch vond ik het wel leuk om zelf ook met de buik op de foto te gaan en dit te laten vastleggen. 

Toch altijd leuk: door een goeie fotografe vastgelegd worden. En leuk voor Jip later: haar kamertje en haar moeder met haar in haar buik op de foto in een magazine!

Het kamertje werd nog een beetje extra gestyled door een styliste die een aantal hele leuke dingen mee nam voor de shoot. Zoals de octopus knuffel, het knalroze stoeltje en wat knuffeltjes. Die mochten helaas niet blijven staan na de shoot: jammer!! 

De reportage springt er wel echt uit door de roze kleur: heel leuk! Ik ben er wel trots op: de styling en inrichting van het kamertje! 

Gaan jullie de special ook halen? Nu in de winkels! 

Liefs, Sanne