Selecteer een pagina

Ik wilde altijd al eens graag oud en nieuw vieren in Rotterdam. Vooral vanwege de grote vuurwerkshow natuurlijk. Dat was dit jaar verboden…. Dus dat hebben we niet kunnen zien, maar oudejaarsavond hebben we wel doorgebracht in Rotterdam. Daar is alsnog genoeg te zien hoor, op oudejaarsavond. We sliepen in het Bruno Room Mate hotel via Moonback. Via Moonback kan je op een eerlijke manier een hotel overnachting boeken in Antwerpen en Rotterdam. Er zullen nog meer steden gaan volgen! Dus hou ze in de gaten!

We hebben wat dingetjes gehaald bij de supermarkt en s’avonds nog wat sushi besteld. De roodhallen van Rotterdam zitten naast dit hotel ,maar dat was natuurlijk nu dicht met de lockdown. Wel een erg leuke plek, dus daar gaan we de volgende keer weer heen. Oliebollen hadden we zelf meegenomen. En ook de nodige flessen champagne….

Wat een uitzicht!

Deze gozer was weer eens veel te zenuwachtig en hyper vanwege oudejaarsavond, maar vond het ondanks dat toch heel leuk en bijzonder om dat in het hotel te vieren.
Rotterdam heeft sowieso veel mooie uitzichten….
Altijd leuk om even langs te gaan als je in Rotterdam bent: Hotel New York.

Dus zo hebben wij het nieuwe jaar ingeluid. Op naar een mooi 2022 voor iedereen!

Liefs, Sanne