Selecteer een pagina
Morgen is daar het nieuwe jaar…. 2020: een nieuw decennium.
Bijzonder wel! 2019 was me het jaartje wel weer. Woonden we in januari pas echt in dit huis omdat toen de beneden verdieping, de garage pas klaar was, kochten we in de zomer alweer een ander huis. In onze oude buurt. Dichterbij (veel dichterbij) school, opa en oma en mijn schoonmoeder en het centrum van Haarlem. Opmerkelijk, vinden veel mensen. Voor ons is het een logische en vooral praktische keuze. 2020 wordt dus het jaar dat we naar ons nieuwe huis verhuizen. Dit jaar hebben we behoorlijk wat struggles gehad met Bo. Op school gaat het eigenlijk wel goed. Maar thuis hebben we meer dan eens per dag behoorlijke ruzie en dat maakt het er niet altijd even gezellig op. Ik jank er bijna wekelijks om en het is een behoorlijke zoektocht. Hij is erg gevoelig en uit dit door druk en wild gedrag. Hij kan vaak totaal overprikkeld. zijn. Een “hoog stimulatief kind”, zoals ook dit boek weer erg duidelijk maakte. Ook kom je dan jezelf erg tegen. Ik ben geen geduldig persoon en dat helpt ook zeker niet altijd mee. De rust bewaren, daar ben ik ook niet heel goed in. Maar goed: nog een keer verhuizen doen we wel echt uiteindelijk voor de kinderen. Het is voor Bo gewoon fijner om op dezelfde school te kunnen blijven en dat we dus weer terug gaan verhuizen en dan op vier minuten fietsen van school en opa en oma en andere oma wonen, is heel fijn. Het gedoe met Bo was dan ook wel duidelijk het dieptepunt van 2019. Zo was ook de zomervakantie geen groot succes….
Het drukt ook best wel op ons als gezin, op de relatie van Mari en mij.
Maar goed, we doen ons uiterste best om uit te zoeken hoe we het beste met hem en de situatie kunnen omgaan. 

Hoogtepunten waren er gelukkig. Zo kregen Mari en ik gisteren spontaan een zelfgeschreven briefje van Bo waarop stond dat wij de allerliefsten zijn. Nou, dat was dus weer bijna janken. Ook de Marrakech vakantie in oktober was zeker een hoogtepunt. Dat we dat met Bo hebben kunnen delen en vooral ons verblijf in the Berber Lodge was echt geweldig.
Bijna meteen na thuiskomst heb ik weer een Marrakech vakantie geboekt.

pictures: @enstijl

Ook heb ik weer veel mooie huizen mogen fotograferen in 2019. Die kan je hier allemaal terug zien.

Wat ook wel echt een persoonlijk hoogtepunt was van 2019 was dat ik met New Fysic 14 kilo afgevallen ben. Nu zitten er weer drie kilo’s aan, door de feestdagen (geen grap….), maar goed, morgen (of misschien 2 januari 2020) gaan we weer vol goeie moed verder.

Ook heb ik weer twee keer gevlogen in 2019. Echt nog steeds eng, maar het wordt al wat beter en ik ben nog steeds trots op mezelf dat ik dit nu doe.

Ons huis en ikzelf kwamen voorbij bij Eigen Huis en Tuin.
En we hebben met ons huis in de vtwonen gestaan!

Ook heb ik een aantal hele toffe samenwerkingen mogen doen in 2019. Waarvoor ontzettend bedankt aan alle partijen die het vertrouwen hadden in mij als “influencer”…. Wat ik nog steeds een gek woord vind overigens.

Ik hoop dat jullie mij in 2020 allemaal nog steeds blijven volgen. Op youtube (dat kan tegenwoordig ook, want ik vlog en wil dit in 2020 meer gaan doen), op mijn blog hier en op instagram.

Dat zou ik geweldig vinden en ik denk dat met de verhuizing enzo dat ook wel de moeite waard is!

Ik wens jullie allemaal een gezond, fijn en gezellig nieuw jaar.

Liefs, Sanne