Selecteer een pagina
De eerste verdieping is helemaal voor ons. Dit is ons domein! 

Wat een luxe: een slaapkamer, zitkamer om te chillen en series te kijken en badkamer in 1! Het lijkt zo wel een hotelkamer gewoon. Echt heel fijn, zo’n ruimte. 

Dit was eerst de woonkamer van de mensen die hiervoor hier woonden. Wij zijn de garage natuurlijk aan het omtoveren tot woonruimte en keuken, dus konden we dit transformeren tot een hele fijne, rustige, zoveel mogelijk “speelgoed vrije” etage.

all pictures and styling: @enstijl
Ik had de bedhemel van Numero74 (via Lidor.nl) al heel lang op mijn lijstje staan…. En nu voor het nieuwe huis, hebben we hem dus gekocht! Waaaah! Dat is toch wel even wat anders dan de klamboe die we hadden in het vorige huis!

Weet je wat het fijnste is? Dat als ik even helemaal gek wordt van alle drukte en rondrennende kind (wat best af en toe gebeurd….) kan ik me even terugtrekken boven. Dan is iedereen beneden lekker druk en in de weer en kan ik boven even in bad of zelfs zelf even wat lezen of een serie kijken. Dat laatste is nog niet gebeurd…. Haha. Maar: het zou kunnen.

Laatst kwamen mijn ouders oppassen en dan is het dus wel ook erg luxe om te zeggen: willen jullie beneden blijven of liever lekker tv kijken in onze “chillkamer” op de eerste verdieping. We hebben de ruimte. En dat is echt heel fijn.

Liefs, Sanne