Selecteer een pagina
Welkom in onze “slaapkamer”. Ik zeg dat tussen haakjes, omdat ons slaap gedeelte zich eigenlijk in de woonkamer bevindt. Het is eigenlijk een soort loft verdieping geworden. Precies wat ik altijd zo cool vindt: dat alles zich op 1 verdieping afspeelt. In het oude huis hadden we ook een eigen verdieping en dat beviel erg goed eigenlijk. Dus hebben we ons bed niet in het kleine kamertje op de eerste verdieping gepropt (maar daar een kastenkamer van gemaakt….), maar zetten we ons bed gewoon neer op de eerste verdieping. De muur daar is geverfd in Soft Black van Vestingh om het slaapgedeelte een beetje te kaderen. 
Zo kunnen we zo vanaf de lekkere bank (van De Troubadour) bij de haard ons bed in rollen. Heerlijk! Echt een hotelkamer gevoel geeft dit. 

Veel mensen vinden het een beetje raar. Toen we ons huis lieten zien en vertelden dat dat daar onze “slaapkamer” zou komen was iedereen verbaast en ze vonden het allemaal best gek.
Maar waarom zouden andere mensen niet ons bed mogen zien? Het is een mooi bed en zo heb ik altijd een goede reden om het bed elke dag even mooi op te maken. Toch?


De raambekleding in ons slaapgedeelte is van Inside Blinds. Dit zijn de gordijnen die we in ons vorige huis hadden. Omdat we hier slapen kozen we voor verduisterende gordijnen. Die gaan we snel ophangen. Ze zijn in een soort naturel kleurige linnenlook en passen zo erg mooi bij de zwarte kozijnen en de Mushroom muren.


De hemel boven het bed is van numero74. Hij was donker grijs. Maar ik heb hem zwart geverfd met textielverf in de wasmachine. Het is nog niet helemaal zwart geworden, maar past wel beter erbij zo. Ook het linnen beddengoed wat donker grijs was verfde ik zwart. Dit linnen beddengoed wat je hier ziet is van H&M Home. Zo past het allemaal bij de Pure Black zwarte kozijnen en de muren in Soft Black en Mushroom van Vestingh.

all pictures and styling: @enstijl


Zouden jullie zo kunnen slapen? Hoe vinden jullie het geworden?

Liefs, Sanne