Selecteer een pagina
Wat hebben jullie zoal in de servieskast staan? Bij mij is het een ratjetoe aan verschillende soorten servies, allemaal niet heel erg compleet, maar een verzameling van allemaal dingen die ik mooi vindt en waar ik dan een schaaltje of een bordje van koop, maar m’n budget het niet toelaat het hele servies van zo’n serie te kopen. 
Dus het is van alles wat! 
Deze zwart geverfde glazen kopjes kocht ik laatst tweedehands van een styliste. De kan erbij. Heb het nog niet eens gebruikt…. Maar mooi is het wel! 
Dit is wel een goed voorbeeld van hoe de inhoud van de kast eruit ziet. Een beetje hout, Marokkaanse schaal, een kopje van Broste en veel Ikea en Loods5 gedoe. Ik ben wel echt fan van aardewerk de afgelopen tijd! Overal zie ik wel mooie schaaltjes of kopjes en dan kan ik het met moeite laten staan.

De laatste tijd ben ik fan van zwart servies in onze witte keuken. 

Dit servies kocht ik bij de Aldi! De set van 6 dinerborden en 6 kleinere, diepe borden, kost 24,95 euro. Hoop dat ze het nu nog in de winkels hebben. Niet overal iig…. Veelal al uitverkocht. Maar toch kon ik nog een Aldi in Haarlem vinden (na eerst twee andere doorzocht te hebben), waar ze dit mooie servies hebben.
Geordend is het dus niet echt…. Onze servieskast. Maar ach: soms wil je van een zwart bord eten en dan weer van een wit bord. Zo heb je wat variatie! 

Liefs, Sanne