Selecteer een pagina

Het klinkt te luxe en dat is het eigenlijk ook. Maar voor mijn lijf is het helaas geen overbodige luxe. Dus hebben we van de waskamer (wat het was bij de vorige bewoners) een mini wellness gemaakt. Gelukkig paste er net een bad in. Met daarnaast een 1 persoons infrarood cabine. Dit paste echt precies! Wiehoe! Dus het is niet groot, maar het heeft alles wat ik aan wellness nodig heb: een bad en een sauna voor mijn spieren. Dus joepie! Ik ga nog steeds bijna elke dag in bad. Mijn lijf kan dat wel goed gebruiken altijd aan het eind van de dag. En dit is mijn moment van ontspanning. Alsnog moet ik m’n best doen om te ontspannen (ik kan dat gewoon echt heel erg slecht), maar dit bad helpt behoorlijk. Dit bad hadden we ook in ons vorige huis. Het is het Duravit Vero Air vrijstaande bad van 80 x 180 cm. Je ligt hier heerlijk en ook wat rechter op liggen, om wat te lezen, is fijn. Ik vind het ook nog eens een super mooi bad. En omdat het eigenlijk een vrijstaand bad is, hoef je het bad niet in te bouwen, maar zijn de zijkant ook al mooi en dus van hetzelfde materiaal als de binnenkant.

En dit is dan mijn uitzicht vanuit het bad….

all pictures: @enstijl

Dus dit is mijn favoriete plekje in huis, zo ongeveer.

Elke avond zit ik hier. Te genieten van dit bad en deze plek. Toch wel erg fijn dat we dit van het voormalige washok van de vorige bewoners hebben weten te maken.

Liefs, Sanne