Selecteer een pagina
Ontspullen…. Het is natuurlijk een mooi idee. Alles wat je niet meer nodig hebt, weggeven of verkopen of weggooien. Nou houd ik daar dus af en toe wel van: van een bezem door de spullen en kan ik best goed dingen weg doen. Ik ben niet echt gehecht aan materie. 

Maar ik vind wel heel veel mooi…. Dat resulteert dus in een nogal vol huis. Veel accessoires, kussentjes, schalen, manden, speelgoed. Soms wordt ik er helemaal gek van en denk ik: ik doe alles weg. Dit was zeker met de verhuizing naar dit huis mijn hoofdgedachte. 

En ik geef ook veel weg. Zo heb ik altijd wel een cadeautje voor iemand die er toch misschien net wat blijer mee is. 
Maar ik heb ook gewoon bedacht dat ik het fijn vindt me te omringen met mooie dingen.
Zo heb ik stapels met linnen doeken als tafelkleden, veel kussentjes, lantaarntjes, allemaal spullen om de boel mee te stylen.

pictures: @enstijl

 Je moet je geld toch ergens aan uitgeven. Nou is dat echt totaal geen probleem hoor: geld uitgeven. Dus als het niet aan het interieur op zou gaan, dan zijn er nog 100 andere kostenposten. 

Maar goed: ontspullen: het is een mooi idee en soms ook erg fijn. Maar ik ben gewoon blijkbaar niet zo van het “less is more” principe. Accepteren dan maar en door. En blij zijn met de enorme vliering die we hebben.
Wellicht nog een garage sale?!

Ok, doen we.
Zaterdag 31 augustus 2019.
Waar: in de garage. 
Van: 10.00 tot 12.30 uur.
Wat: woonaccessoires, meubels, kleden, kids stuff.


Liefs, Sanne