Selecteer een pagina
Bo noemt onze tuin: een klein tuintje. Nou is het zeker ook niet groot: namelijk 4 X 4 m. Maar om het nou maar een “tuintje” te noemen…. Wat hij er dan wel zou willen, is een buiten bioscoop. Dat dan wel. Nou, mooi niet (kon het maar….). Het is eigenlijk meer een soort Franse patio, met de druivenplant (die er al stond en ontzettend goed groeit) en het klimop tegen de bakstenen muur aan. Heel groen en gezellig. Ik dacht eerst dat er niet veel zon zou komen, maar nu de zomer raam komt, blijken we vandaag 09.30 uur ongeveer tot een uur of 17.00 uur zon te hebben achter. Hartstikke warm man! Lekker! 
De palletbanken hebben we op marktplaats gekocht en we kregen de lichtblauwe (matig) zitzakken erbij. Ze zitten prima… Ik vind ze alleen niet echt mooi. Vtwonen heeft prachtige pallet kussens. Maar die kan je niet buiten laten liggen…. En ze zijn momenteel even buiten het budget…. 
Ook heb ik twee butterfly chairs (eentje van Ikea en de lichte van de kwantum) buiten gezet. En we hebben een klaptafel, een biertafel. Voor als we buiten willen eten. De olijfboom die ik ooit voor een fotoshoot voor kerst (alternatieve kerstboom) gekocht had hebben we uiteraard mee verhuisd en die staat in de hoek mooi te zijn. Door de pui kijk je eigenlijk altijd naar het gezellig “tuintje” als je in de woonkamer zit. En als je de openslaande deuren open zet heb je helemaal een goede verbinding met buiten! Heel fijn zo! Zo hoeven we binnen eigenlijk ook geen planten, waar ik nooit zo goed mee ben. Als je groen wil zien, kijk je gewoon naar buiten! 


Zo hebben we, vind ik zelf, optimaal gebruik gemaakt van ons “kleine tuintje”. Nu nog een buiten bioscoop…. Blijkbaar….