Selecteer een pagina

Nou, onze financiering is rond. Dus jullie weten wat dat betekent! 😉

Ik kan eindelijk wat plaatjes delen van ons nieuwe huis.

Benieuwd?

Ons nieuwe huis is een herenhuis achtig huis met drie verdiepingen. De begane grond wordt de keuken (wat het nu ook al is) en de eetkamer (wat het nu ook al is). In het erkertje bij de tuin komt een zit hoekje voor de kids met een tv. We hebben dus een achtertuin (niet heel groot, maar top) en een voortuin.

De keuken gaan we veranderen…. Daar ga ik binnenkort mijn plannen voor delen. We gaan deze twee eilanden lig draaien, zodat het 1 lang eiland wordt….

Er zitten mooie details in het huis, zoals de spijlen bij de trap…. Verder is er ook al veel gemoderniseerd, wat ik ook wel echt fijn vind 😉

De woonkamer/zitkamer is weer op de eerste verdieping (zoals we dat ook een paar huizen geleden hadden in de Leidsebuurt in Haarlem). Dit blijft dan ook de zitkamer, met de houtkachel….

Aan de andere kant op de eerste verdieping hebben deze mensen nog een soort zitkamer. Daar gaan wij onze slaapkamer van maken. Ons domein…. Met dit uitzicht:

En waarschijnlijk gaan we een doorkijkje maken naar deze badkamer en hier ook echt nog wel behoorlijk wat aan veranderen…. Zodat we weer een soort badkamer ensuite idee krijgen….

En op de tweede verdieping zijn nog drie kamers en een badkamer. Een wordt “zolder/opslagruimte”, eentje wordt de kamer van Jip (zie foto hierboven) en een wordt de kamer voor Bo. En de kids hebben dan dus hun eigen badkamer boven met een douche en wastafel (waar we ook nog echt wel wat aan gaan veranderen en moderniseren).

Zo gaan we bijvoorbeeld de schrootjes weg werken en stuken en komt er wat over de tegels heen en verven we het kastje van de wastafel. Ik ga mijn stijl weer toepassen in dit huis….

Blijf je het allemaal volgen?

Dat wordt weer een uitdagende verbouwing denk ik. Ik heb er zin in!

Liefs, Sanne