Selecteer een pagina

Ik kan er nog niet te veel over zeggen, want ik wil even afwachten tot de financiering rond is…. Die is nog steeds niet helemaal rond en het komt nou toch wel erg dichtbij allemaal…. Het is altijd lastig, zo’n hypotheek rond krijgen, maar zeker als je allebei voor jezelf werkt en dus een eigen bedrijf hebt. Ze willen alles weten en vragen over de kleinste dingetjes de meest ingewikkelde informatie op. Dus dat is zeker een gedoe. Banken doen moeilijk….

Maar het is gewaagd, denk ik. Ons nieuwe huis. Anders dan andere huizen en zeker weer geen doorsnee huis. Dat kan ik al wel vast vertellen. We voelen ons er alle vier meteen al thuis en het voelde echt als “ons huis”. We hoeven niet te verbouwen. Wel moet er een bad geplaatst worden, de wasmachine aansluiting moet ergens anders, we willen wat verven en een muur laten stuken, maar dat is te overzien. Zeker als je kijkt naar al onze vorige verbouwingen…. 😉

Dus voor de rest is het gewoon “af”. En dat is ook wel echt heel lekker.

We hebben er onwijs veel zin in en als het goed is verhuizen we dan op 3 maart 2022 terug naar…. Haarlem! Ja, heel fijn! 1 maart krijgen we de sleutel, dan gaan we even drie dagen onwijs verven…. En dan dus al verhuizen. Lekker strakke planning weer.

Een nieuw avontuur, met weer hele andere voordelen en nadelen. Ik ga het uiteraard allemaal weer delen. Over een tijdje dan.

Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs, Sanne