Selecteer een pagina
En daar is dan weer de dag: dat je huis opeens op funda staat. Ik ben er inmiddels al wel een beetje aan gewend. Maar het is toch bijzonder! Blijft bijzonder!

Wie zullen er langs komen om te bezichtigen? Wat zullen ze ervan vinden? Waar zal ik zelf heen gaan tijdens de bezichtigingen? Allemaal dingen waar ik nu de hele dag over na denk.

Spannend zeg!

En ik moet zorgen dat het de hele tijd opgeruimd is. Dat is met die twee kinderen van ons nogal een uitdaging. Dus: hebben we een oplossing gezocht. Mijn ouders zijn nu op vakantie. Dus we gaan tijdens de bezichtigingen bij hun thuis zitten en daar ook logeren. Wel zo fijn, want dan hoef ik niet elke avond en ochtend als een debiel door het huis heen om alles weer opgeruimd te krijgen.

Heb je interesse? Plan dan snel een bezichtiging met onze makelaar: Mooijekind Vleut in Haarlem, bij Maarten Bos.

Ik ben heel benieuwd! Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne