Selecteer een pagina
Wij hebben dus geen tuin.
Maar wel: een dakterras.

En dat is eigenlijk net zo fijn als een tuin! Zeker als je een dakterras op het zuiden hebt! Hele dag zon! Behoorlijk veel zon denk ik ook, in de zomer.

Dus: kochten we een bamboe pergola. Deze komt bij vidaxl vandaan.
Mari heeft hem in elkaar gezet en ik heb er een stuk linnen stof (van Ikea) overheen gedrapeerd. Misschien wordt dit nog anders….


Dit daybed van bamboe (wat weer goed past bij de pergola) vond ik bij de kringloopwinkel. De bamboemat die een soort van schutting vormt, kocht ik via bol.com.

We hebben een hangstoel van CASA opgehangen in de openslaande deuren. Praktisch is het misschien wat minder, maar leuk is het wel! Zeker voor de kids (soort schommelbank zo!).


Ook mijn hangstoel (die ik al jaren heb en bijna een beetje op is….) staat buiten. 

En Eigen Huis en Tuin heeft laatst een bankje voor ons dakterras gemaakt, tijdens de binnenkijker die ze kwamen filmen bij ons thuis.

Zie de aflevering hier!

De muren van het terras wilde ik graag wit verven. Daarvoor gebruikte ik de Triotex Superieur Muurverf verf van Anker Stuy.
Die is ook geschikt voor buiten muren!

Dus de muur is nu wit! Goed effect toch?

all pictures: @enstijl
Wat wel echt nog even moeten is: iets verzinnen op die onwijs lelijke tegels met groene aanslag. Echt niet mooi…. Ik heb via instagram al allemaal goede tips gehad tegen de groene aanslag. Maar alsnog blijven het dan deze tegels. Eens kijken of we een soort van houten vlonders ofzo kunnen vinden?

Al met al is het een heerlijk plekje zo geworden, vind ik.

Doordat de muren ook lekker wit zijn nu, is het helemaal een soort Ibiza hier op ons terras. Laat de zomer maar komen hoor!

Liefs, Sanne