Selecteer een pagina
Oh…. My…. Guts…. Oh my god: wat fijn dit! Ik ben dus niet zo gek op koken. Ik sloof me weinig tot nooit uit in de keuken. De tafel stylen, dat vind ik leuk om te doen. En ik flans elke avond wel een maaltijd in elkaar, maar vaak heb ik geen tijd of geen zin daarin. Daarom hebben we deze week de maaltijdbox van Oh My Guts besteld. 


Dit zijn gezonde kant en klaar maaltijden, voor in de oven of magnetron. Wat super fijn: zeker met dit warme weer! Er zit voor Jip iets in de box (de lekkere, gezonde baby maaltijden van Spruit) en ook voor Bo zaten er verschillende Kids meals in. Het is een moeilijke eter, echt, maar gisteravond heeft hij van de regenboog pasta met gehaktballetjes zitten smullen. Weliswaar zonder de saus, maar die kan ik van de week nog gebruiken door de pasta heen.

Je kiest een maaltijdbox die bij je past. Mocht je er nog wat bij willen? Zoals een super gezonde fresh cold pressed juice? Dat kan! Oh my Guts bereidt de maaltijden. Daarna bezorgen ze de maaltijden. Door heel Nederland! Van maandag t/m vrijdag!
En als je de box voor 11.00 uur besteld, heb je hem dezelfde avond nog in huis.

Wat ook erg leuk is: je kan ook een kraambox bij ze bestellen. Want in je kraamweken zit je natuurlijk helemaal niet te wachten op zelf koken, toch? Een kraamcadeau dus waar je echt iets aan hebt!

Wat wil je nog meer?
En het is lekker: dat moet ik natuurlijk niet vergeten te vermelden! Echt heerlijk gegeten gister. Ben benieuwd wat er vanavond op het menu staat. In ieder geval: relaxen en niet koken. Dat is zo fijn….

Liefs, Sanne