Selecteer een pagina
Wat een uitkomst: je kerstboom online bestellen! Nu ik een beetje aan huis gekluisterd ben, is het wel heel erg fijn dat dit soort websites bestaan! Op www.odenneboom.nl kan je een kerstboom (een echte!) bestellen en deze wordt dan bij je thuis geleverd! 

Ik heb nu niet echt de tijd of de mogelijkheid om langs het tuincentrum te gaan, met baby en al en dan alles in de auto te proppen. Dat durf ik niet echt aan. Dus vandaag werd er aangebeld door PostNL en daar was de kerstboom! Met kluit! Een kerstboom voor buiten in de patio tuin. Vanuit onze woonkamer kijk je altijd zo naar buiten, dus het leek mij wel erg leuk als we vanaf binnen daar ook een leuke boom zouden zien staan! 
Binnen zetten we de nepboom maar op dit jaar weer denk ik. 

Buiten staat de kerstboom met kluit van odenneboom.nl te schitteren. Met al best wat ballen er in, want dat kon Bo natuurlijk niet laten toen hij thuis kwam. 
Mooi! Gezellig! 

Dit weekend zetten we de buitenhaard aan en we hebben een super gezellige wintertuin! 

Ik mag namens www.odenneboom.nl een kerstboompje (van 80-100 cm) weggeven! Hoe kan je mee doen? Laat weten in een reactie hier of op instagram waar jij je kerstboompje zou neerzetten en misschien krijg jij dan ook fijn een kerstboom via de post opgestuurd! 
Succes!

Liefs, Sanne