Selecteer een pagina
Nou…. De verbouwing staat even on hold. Jeroen (onze klusjesman) is op vakantie. Dus ja: dan is het even zoals het is. Het toilet is verplaatst. Dus we gaan nu naar de wc in een onafgewerkt hok op de gang waar eerst de berging was. Maar dat is prima! Want moesten toch nog nadenken over hoe we nou precies willen. De nieuwe toiletpot vond ik op vidaXL. Handige website waar je van alles hebt! En het is betaalbaar!

Bo loopt vaak nog verkeerd als hij naar de wc moet. Heb ik zelf ook…. 

De keuken moet dus nog verplaatst worden. Maar de muur weg geeft nu al zoveel meer ruimte! Al kijken we dan niet even tegen allemaal leidingen, onaffe muren en het fonteintje van waar de wc zat aan…. 
Het is ook echt een tof gezicht als je van de trap naar beneden komt. Al gaat de keuken nog naar een andere plek dus…. 
Dus dit is de situatie voor de komende weken. Mari heeft afgelopen weekend echt ook heel veel gedaan! Maar de klussen die nu moeten gebeuren, zijn wel dingen voor de klusjesman en een elektricien. 

Wellicht kunnen we de komende weekenden ons focussen op het verven van de hal/entree. De kapstok: daar moeten we ook nog wat op verzinnen. We kunnen, denk ik, ook de vloer in de wc leggen. De bril moet nog op de pot. Ik ga zwarte imitatie zelliges tegeltjes bestellen denk ik. En de muur daarboven wordt ook donker. Dat wordt wel het mooiste kleine kamer denk ik!

Tegeltjes zoals dit dus:Nou, over een paar weken kunnen we weer verder.
Maar tot die tijd: zitten we toch al mooi in een ruimer en lichter huis! Jeeh!

Liefs, Sanne