Selecteer een pagina

En weer waren we op een van onze favoriete plekken: Ibiza.

Dit keer sliepen we in een huis wat Mari en zijn compagnon gehuurd hebben om te werken. Wij konden er een weekje met z’n vieren (ja, met kids dit keer) logeren. Super fijne plek, dichtbij Santa Getrudis. Dit vind ik sowieso een heel leuk dorpje om lekker wat te eten en de winkeltjes te bekijken. Ik heb dus geen idee hoe ze het gehuurd hebben en via wie, dus dat kan ik je helaas niet vertellen.

De vorige keer dat we er waren (toen waren we drie nachtjes op Ibiza met vrienden en sliepen we in Casa Pura Vida), hebben we ook nog iets gedaan wat ik nog nooit had gedaan: een fotohoot met paarden. Ik ben best een beetje angstig wat paarden betreft. Maar paarden lezen je, ze scannen je eerst en ze reageren op jouw energie. Dus je moet rustig doen bij een paard…. Dat was even wennen, maar daarna voelde dit wel degelijk rustgevend. Kwam zeker ook door de magische invloed van Es Vedra op je energie…. 😉 Es veda zie je daar namelijk op de achtergrond. Hier kan je prachtige fotoshoots laten doen. De fotografe stelde ons helemaal op ons gemak en nu zijn er dus mooie foto’s van mij en mijn vriendinnen met paarden op ibiza! Hoe cool is dat? Een mooi aandenken dus. Je kan Magical horses Ibiza benaderen om te kijken wat er nog meer zoal mogelijk is.

Deze foto’s zijn gemaakt door Melody Lieftink voor Magical Horses Ibiza:

Dat is dus zeker een tip (ook voor met kids)!

Maar een nieuwe plek (voor ons nieuw) was: Aubergine Ibiza. Daar zouden we op moederdag lunchen. Maar dit hebben we uiteindelijk toch niet gedaan, want we hadden erg laat pas ontbeten die dag. Maar ik denk dat het zeker de moeite is om een keertje heen te gaan!

De eerste middag op Ibiza was vooral de gehuurde auto ophalen (duurde lang joh….) en boodschappen doen. Toen had iedereen al honger voor we bij het huis aan kwamen, dus langs de Mcdonalds. Ja, ook dat heb je op Ibiza.

De volgende dag was een druilerige dag helaas, bewolkt en regen. Dit eiland is ingericht op buiten leven en zon. Dus als dat niet zo is, is dat wel echt een stuk minder fijn. Maar goed. We hebben alsnog op een strandje kunnen lunchen (half in de regen). Bij cala Vadella. Blijft een fijn plekje, bij Can Jaume, waar je prima ook zonder reservering terecht kan met kids.

Kijk, zo zaten we half april er nog bij met zon.
En nu zo….

De zon kwam heel soms toch nog een beetje door toen we naar Platges de Comptes gingen. Wat een mooie plek is dat! Het uitzicht is tof! We wilden even bij Sunset ashram zitten, zag er wel mooi uit. Maar wat een prijzen! Cola was 7,50 euro en de verse appelsap 12,50. Dat ga ik dus niet doen. Dus hebben we hier niet gezeten….

Wel een goeie plek voor foto’s dit!

La Escondida (klein stukje verderop) is een heerlijk tentje en daar hebben we dus echt even in de zon kunnen zitten, met een cocktail in de hand.

Die middag zijn we even Santa Gertrudis ingelopen. Leuke winkeltjes heb je daar joh! La Maison (van atelier numero 74 ibiza) is nog niet zo lang open en een prachtig interieur winkeltje. Daar schuin tegenover zit ook een leuke (en daar is nog even snel een moederdag cadeautje voor mij gescoord door jip….).

En s’avonds hebben we gegeten bij La Chickeria in Santa Gertrudis. Het is dezelfde tent als van ’t Spit (kip restaurant dat je ook in Amsterdam hebt), dus ja, er stonden ook bitterballen op de kaart. Maar prima tentje om even lekker te eten.

In de volgende blogpost weer meer tips 😉

Liefs, Sanne