Selecteer een pagina

Als ik eenmaal een verhuisdatum heb ingepland, dan wacht ik dat moment echt af. Ik vind het gewoon leuk om te gaan verhuizen. Want dat betekent (in dit geval) dat het huis zo goed als af is en we erin kunnen en ik dus kan gaan inrichten! Jeeh! En daar heb ik toch zo’n zin in joh!

Ik heb stiekem al een aantal schalen in de keuken gezet. Gewoon, om te kijken hoe het zou staan. En wat denk je? Staat verdomd goed!

Maar we hebben de verhuizing nu toch een weekje verzet. Een weekje verder geschoven. Zo heeft onze klusjesman nog wat langer de tijd en heeft de verbouwing net wat meer lucht. Erg jammer eigenlijk, want ik had zo’n zin in die dag! Maar goed, geduld is een schone zaak. Dat weet ik. En daar ben ik onwijs goed in: wachten…. Met geduld…. Dus dat ga ik dan maar doen…. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne