Selecteer een pagina
Noamay was natuurlijk al de webshop waar je alles wilde hebben…. Maar nu is Noamay ook open (een keer in de zoveel tijd) als fysieke showroom! We maakten er een uitje van naar Barendrecht, wat best een stukje rijden is vanuit Haarlem, maar ik ben super blij dat we dat gedaan hebben! Wat een prachtige showroom is het geworden! Alles mocht eigenlijk wel mee naar huis…. En de styling is echt heel tof gedaan!

all pictures: @enstijl, styling: Noamay
Maar ik heb me redelijk kunnen inhouden: een Marokkaans mandje, een Marokkaans tegeltje, een cadeautje (espresso kopjes) voor een vriend van ons met een nieuw huis, een hanglamp en nog wat dingetjes.
Bo kreeg een glitterdonut, dus die had ook ongeveer de tijd van z’n leven…. Ik at er ook een, en idd: die was echt lekker! Dit weekend (zaterdag 13 oktober) gooit ze de deuren weer open, dus tussen 10.00 en 16.00 uur kan je in Barendrecht terecht (rijmt) voor prachtige spulletjes om je huis mee te decoreren. Of om puur inspiratie op te doen. Dat lukt zeker! Ik ga in ieder geval snel weer een keertje langs!

Liefs, Sanne