Selecteer een pagina

Yes, hij staat, hij doet het en hij is mooi joh: onze nieuwe keuken van superkeukens! het was eventjes wachten omdat hij nog niet geplaatst kon worden in eerste instantie…. De muren waren nog niet droog en dus zaten we nog wat weken (maandjes….) helaas zonder keuken. Veel besteld dus en veel de magnetron gebruikt. Niet altijd even fijn. Ook niet voor de portemonnee. Maar goed: ik ben toch niet zo’n onwijze keuken prinses helaas. Dus heeeeel veel verschil was er niet.

Maar toen was eindelijk de dag daar dat de keuken geplaatst werd. Ondertussen hebben we ook nog heel veel klusjes daar geklaard. Lampjes opgehangen, geverfd tot we een ons wogen, de vloer is gelegd. Toen was het nog eventjes wachten tot de zijpanelen (waarschijnlijk kwijt geraakt tijdens de verbouwing en verhuizing) geplaatst konden worden. Maar ook die zijn er nu hoor!

In eerste instantie hebben we de keuken ingetekend bij superkeukens toen er nog muurtjes stonden bij het gedeelte waar ook de kraan zit. Die muren zijn weg. Dus voor die zijkanten (die anders open en onafgewerkt in het zicht waren) hebben we ook wat bedacht. Rieten matten kwamen er tegenaan voor nu. Voor de lange termijn gaan we nog wel keuken panelen bestellen denk ik. Maar dit werkt, voor nu.

Dus bij deze: het eindresultaat van onze superkeukens keuken! Mooi of niet soms?

Kijk, ik sjouw wat af met pannen nu. Zie je dat?
We hebben gekozen voor leem kleurige frontjes. Daar ben ik erg blij mee!
De stoelen zijn verkrijgbaar via atelier enstijl ­čśë Zo ook de eettafel.
Dit messing wandplankje is van Loods5. De mokjes kocht ik bij Mogador Bazar in Haarlem.
pictures: @enstijl

Superkeukens maakte een mooie 3D render van onze keuken. Helemaal volgens mijn stijl! En kijk nou eens hoe dat eruit ziet!! Geweldig toch! Maar daar kun je dus ook alle specificaties van onze keuken bekijken. Wel zo handig!

Zo helemaal afgewerkt en mooi ziet het er nog wel even een stukje mooier uit. Dus ik wil nu wonen in een 3D render. Bedankt superkeukens…. Maar goed! Tof is het wel!

Bij deze nog even de specificaties op een rijtje.

Ik zou je echt aanraden langs superkeukens te gaan voor een geschikte keuken, voor ieder budget. De service is goed en de keuze is echt reuze. Dat maakt het soms ook wat lastig. Maar op een gegeven moment moet je toch knopen doorhakken en gewoon gaan voor wat het beste voelt en wat past binnen je budget. Een beetje out of the box denken is wel erg leuk en maakt de keuken heel eigen en een beetje speels. Zo hebben wij niet gekozen voor symmetrie qua grepen op de keuken en is de indeling sowieso misschien niet heel alledaags. Maar dat past goed bij dit pand. Het is ook zeker geen alledaags huis namelijk.

Tip: houd rekening met de lichtinval als je een keuken gaat uitkiezen. Wij zijn helemaal aan het begin van het verbouwen met wat stalen en fronten naar dit huis geweest en zagen toen meteen dat de frontjes die ik had gekozen veel te donker waren voor dit huis. Gelukkig zijn we toen voor een lekker lichte keuken gegaan en dat staat echt prachtig en sfeervol met het licht wat er is en de lampen die we daar geplaatst hebben.

Hier kan je het hele proces in vlogs terug zien!

Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Sanne