Selecteer een pagina
Weer hebben we de woonkamer indeling omgegooid…. 
Misschien kwam het door de hoeveelheid babyspullen en troep die we hadden zo de eerste week na de bevalling. Maar we hadden allebei ontzettend de behoefte om de boel om te gooien thuis. Ik mag natuurlijk helemaal niet tillen en schuiven, dus heb ik gedelegeerd en Mari opdrachten gegeven. Dat werkt eigenlijk ook best goed…. Dat moet ik onthouden….

De eettafel staat op de plek van het tvmeubel, de bank staat op de plek van de eettafel en het tvmeubel grenst nu aan de keuken. 

De kast van Present House staat nu tegen Kate aan.

De hoek met de bank is een gezellig hoekje geworden zo. 
We hebben dus een nieuwe bank! 

Die had ik een tijdje geleden besteld en kwam ook nog eventjes binnen in deze extreem drukke weken….
Weer heb ik gekozen voor het model Keys van Home Stock, want dat is gewoon mijn lievelingsbank. Maar nu een heel licht creme kleurig/witte variant. De zwarte bank is verhuisd naar de studio van Mari in Amsterdam. 

De bank staat nu dus in die hoek en daarbij hebben we een Karup Design Cube chair gezet die we kunnen gebruiken als een soort chaise longue of als extra bankje voor Bo bijvoorbeeld.

De nieuwe indeling bevalt goed en het is altijd zo leuk om te zien hoe een verandering weer een heel ander beeld en gevoel kan geven.

Switchen jullie thuis ook regelmatig?
Liefs, Sanne