Selecteer een pagina
We wisselen nogal eens van bank. Nou wisselen we ook nogal eens van huis. En bij een nieuw huis, hoort een nieuwe bank. Vind ik. Ook omdat de vorige bank niet past in dit huis qua formaat, hebben we nu voor een elementenbank EVO gekozen van de Troubadour. Wat een tof ding!

Hij ligt ook heerlijk. Wat natuurlijk wel degelijk belangrijk is. Wij zitten hier, op de eerste verdieping, vooral s’avonds als we moe zijn en een filmpje gaan kijken. En dan wil je gewoon een lekkere plofbank. Toch?

We hebben gekozen voor een brede chaise longue. Dat ligt dus heerlijk, richting tv en haard. en voor een zit element van 90 cm met daarbij nog een leuning. We hadden eerst nog een extra stuk van 90 cm erbij bedacht, maar dat werd toch te pompeus helaas. Zo is de bank zeker groot genoeg en perfect qua maat in de ruimte.

pictures: @enstijl
En nu in deze rare tijd dat we allemaal thuis zitten, splitsen wij ons vaak een beetje op. Ik werk boven op de eerste verdieping op de laptop terwijl Bo een filmpje kijkt op de bank hier. Mari werkt dan beneden met Jip, terwijl Jip daar dus lekker op de bank kan hangen. Ideaal!
Voor beneden in de speelhoek wilden we ook een bank. Geen groot ding, maar wel een fijne bank zodat de kinderen ook lekker kunnen bankhangen als ze tv kijken. Dit is ook elementenbank Evo. Dit zijn twee losse elementen, dit geeft een heel speels effect vind ik.

Ik koos hier voor de stof genaamd Popeye, deze is goed schoon te maken en dat is natuurlijk wel handig voor de “kinderbank”. Er is nu al een keer appelsap over heen gegaan en Jip heeft er op overgegeven toen ze ziek was…. Leuk: kinderen. Maar echt: helemaal schoon gekregen, dus ideale stof dit.

Een bank is heel bepalend voor je interieur en toch best lastig uit te zoeken. Herkennen jullie dat? De Troubadour heeft veel soorten. Dus het beste kan je even gaan proefzitten en een kijkje nemen in de winkel. Dat beslist zo toch even wat makkelijker.
 Wij zijn in ieder geval heel blij met onze keuze voor de bank voor dit huis.

Ik plof er weer even op!

Liefs, Sanne