Selecteer een pagina
Ik heb me toch iets handigs! Een telefoonhoesje aan een koordje! Mijn telefoon zit tegenwoordig aan een koordje, als een soort ketting. Zo heb ik mijn telefoon altijd bij de hand en ben ik hem ook nooit kwijt. Ik gooi mijn telefoon normaal gesproken gewoon in mijn tas. Zo kan het dus wel eens gebeuren dat de fles van Jip gaat lekker in m’n tas, wat dus niet echt bevorderlijk is voor mijn telefoon.

Wat echt ook een fijne bijkomstigheid is: ik maak zo sneller foto’s nu de telefoon om mijn nek hangt.

pictures: @enstijl

En zal ik je eens iets leuks vertellen? Jij kan een Nice guy Freddie (model naar keuze, ligt aan welke telefoon je hebt) winnen! Met een koordje in een door jou gewenste kleur! Leuk! Of niet soms?

Je kan op instagram mee doen, door Nice guy Freddie daar te volgen. En mij natuurlijk. En dan minimaal twee personen taggen van wie de telefoon altijd kwijt is of die om een andere reden een telefoonhoesjemetkoord kan gebruiken.

Succes!

Liefs, Sanne