Selecteer een pagina
Het lijkt wel een nieuw huis! Jeeh! We hebben dus een nieuwe keuken…. Nu alweer?! Zullen jullie denken.
Ja…. Toch is het zo…. Daar zijn we (voor mijn husband) vandaag heel hard mee bezig geweest.

Het zwarte werkblad en dan vooral de zwarte spoelbak van de keuken sloeg wat wit uit helaas. Dat zag er een beetje goedkoop uit en we wonen hier nu bijna 4 maanden en dan wil je niet dat je keuken er al beschadigd of goedkoop uit ziet natuurlijk.
Ikea heeft dit meteen geweldig opgelost (altijd fijn, zo’n goede service) en we mochten een nieuw werkblad uitzoeken. 
Dat werd bij ons thuis geleverd (het is een maatwerk werkblad) en we hebben voor een wit werkblad gekozen met witte spoelbak erin. Ons huis bleek helaas toch wat te donker en te klein voor een zwarte keuken. Het kon wel wat ruimtelijker. Dus nu we toch mochten switchen, hebben we dat meteen maar gedaan!

We hebben nu gekozen voor een wit Saljan werkblad met spoelbak: Halviken erin. Zwarte kastjes bij een wit werkblad vonden we niet zo’n goed idee. Dus hebben we Voxtorp fronten gehaald. Dat was natuurlijk wel weer een kleine investering. Maar ik denk dat het toch echt veel beter gaat bevallen. 

Mijn man…. Die in z’n eentje (ok, samen met de buurman om het werkblad eventjes op te tillen) de keuken transformeert naar een witte keuken met gekitte randen en alles erop en eraan! Überhaupt heel fijn dat hij mijn grilligheden toch maar gewoon pikt….

“Ha: een blauwe keuken” riep Bo…. Maar dat was gelukkig alleen het plastic. Bo was erg teleurgesteld toen we dit eraf haalden. Uitpakparty! 

En wie zit er weer meteen op zodra het plastic eraf is?!

Prachtig of niet?
Het is een veel rustiger beeld zo, vind ik.
Zo hebben we dit probleem meer dan goed opgelost samen met Ikea! Thanks voor de goede service!

Liefs, Sanne