Selecteer een pagina
Nou, we zijn ongeveer weer een stukje verder met het New Fysic dieet.
Tijdens de Marrakech vakantie was ik 1,5 kg (ongeveer) aangekomen. Daarna meteen een sapkuur van Voedjegoed gedaan, van drie dagen. Drie dagen alleen maar sappen. Ik moet zeggen dat ik 1 dag een speltcracker met kaas tussendoor gegeten heb en op een andere dag een appel tussendoor. Maar verder heb ik het volgehouden. De 1,5 kg was er dan ook ongeveer weer af…. Nu moeten we dus weer door.

De dag na de sapkuur had ik opeens even schijt aan alles en heb ik s’middags geluncht met een kroket (zonder brood…. dat dan wel), een loempia (vers gemaakt) en een paar frietjes toen we in Rotterdam bij Hotel New York gingen lunchen. Ach: moet ook kunnen toch?

Van het weekend weer uiteten geweest en No Regret pillen meegenomen….


En maandag begin ik altijd weer redelijk fris en met goede moed aan het New Fysic programma. Maar nu zitten we op woensdag en heb ik vanmiddag geluncht met een puntzak Vlaamse frites met Vlaamse mayo….

En we hebben sinds een tijdje HelloFresh. En dat is erg lekker, maar niet altijd helemaal volgens het dieet. Wel laat ik dan af en toe iets weg, zoals brood (als dat in een gerecht zit) of suiker.

Ik wil heel graag nog over 6 kilo kwijt. Hoop echt dat dat gaat lukken. Dat betekent wel dat ik zeker nog een maand extra aan het New Fysic plan ga plakken. 11 november is namelijk nu mijn laatste New Fysic dag, dan heb ik dat drie maanden gedaan….

Liefs, Sanne