Selecteer een pagina
Ik ben nu sinds 26 augustus bezig (dus exact een maand) met New Fysic. Ik vind het best zwaar. Zeker met sociale aangelegenheden. En als ik stress heb. En als ik moe ben. En als ik blij ben…. Dus vrij vaak vind ik het moeilijk. Maar ik houd het, ondanks een aantal smokkel momenten die er ook echt moeten zijn, best redelijk vol.

Hoe die smokkelmomenten eruit zien? Die bestaan voornamelijk uit friet. En wijn. Dat soort avonden moeten er ook zijn. Morgenavond ga ik bijvoorbeeld uiteten. Tja, dan ga ik niet een salade nemen en een rode wijn. Dat vind ik gewoon geen reet aan.

Maar gisteravond had ik een etentje en ik probeer zo’n avond met eten wat ik wil en wijn wel te beperken tot 1 avond per week…. Dus heb ik het wijntje gisteravond netjes afgeslagen en wel gegeten wat de pot schafte, maar me wel ingehouden. Gelukkig was het een gezond maal. 

In een maand ben ik nu 6 kilo kwijt! En dat vind ik zelf echt al heel wat. Ik wilde in 3 maanden 12 kilo afvallen. Eigenlijk stiekem nog wat meer.
Maar ik weet niet of dat haalbaar is.

Ik mag met dit dieet wel redelijk wat magere kwark eten. Maar ik heb het idee dat ik een erg slechte huid krijg van zuivel. Meer mensen daar last van? Heel vervelend.

Ondertussen zetten we gewoon weer door….

En houd ik jullie op de hoogte.

Liefs, Sanne