Selecteer een pagina
Nou, vandaag op vakantie met -9 kilo op de teller door het New Fysic dieet! Wel best wel heel trots al op mezelf. 
Ook al ben ik ook erg kritisch merk ik. Vaak komt mijn eetprobleem weer boven en ben ik heel boos op mezelf omdat ik 1 “verkeerd ding” eet en komt er meteen een soort stemmetje in mij op die zet: “nu is het toch al verpest, nu kan ik beter alles eten wat lekker en slecht is”. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Sterker nog, ook al ga ik soms ” de fout in”, als ik me daarna weer kan herpakken is natuurlijk juist alleen maar goed. 

Uiteten en ergens lunchen is wel vaak lastig. Maar ik wil dat ook niet uit de weg gaan. Bo en Jip eten soms dus lekker cheesecake, naast mij en voor mijn neus. Maar goed: dat moet ook kunnen. Soms 1 mini hapje is dan al voldoende.

Ik houd me nog steeds aan mijn eigen verzonnen plan van 1 cheat avond per week. Een keer per week iets heel lekkers of uiteten en daar ook bij drinken heb ik af en toe echt even nodig. Ik besef me erg goed dat het afvallen hierdoor niet gaat of in ieder geval langzamer gaat. Maar in totaal ben ik nu dus toch 9 kilo kwijt in 8 weken. En dat vind ik een goed resultaat. Nu gaan we dus op vakantie. Ik zal proberen de gezondere keuzes te maken, maar ik wil wel echt genieten van het lekkere eten en van vakantie. Dus niet bezig zijn met een dieet. Ik ben benieuwd hoeveel kilo er daarna weer aan zit…. Misschien doe ik als we terug zijn wel even een soort detox met sapjes van Voedje Goed. Wel een goed idee denk ik!
Nu eerst maar op naar de Marokkaanse pannenkoeken en muntthee met (een beetje….) suiker!

Liefs, Sanne