Selecteer een pagina
Nou, op vakantie op dieet zijn: dat is nog niet zo makkelijk.
En dat wilde ik ook niet.
Als ik op vakantie ben, wil ik gewoon kunnen genieten van het eten daar, lekker eten wat ik wil en wijn drinken. Ik heb wel een beetje opgelet afgelopen week in Marrakech…. Maar ik heb ook gewoon lekker gegeten en elke dag wel wijn gedronken.


De lunch bestond vaak uit vlees en ook veel groenten.
Dus dat is opzich niet super slecht natuurlijk.
Maar af en toe frietjes erbij heb ik ook niet afgeslagen….

Met New Fysic eet ik geen brood. Dat heb ik op vakantie af en toe wel gedaan….


Ook hebben we 1 avond lekker pizza besteld toen we in de riad waren in de medina. Pizza met zo’n uitzicht: dat kan je niet weerstaan toch?

Dus ik wist dat ik wat zou gaan aankomen.
De schade? Ongeveer 2 kilo erbij…. Hmmzz….
Fijn is het niet, maar het was het meer dan waard.

En nu pak ik het gewoon weer op! 

Vandaag ben ik begonnen met een sap kuur van drie dagen, om het afvallen nog een extra boost te geven en te detoxen van een week lang elke dag alcohol, veel stress (vanwege het vliegen), loperamide, oxacepam en de drukte in Marrakech.

Ik ben benieuwd wat dat doet! Deze week ga ik proberen ook weer zoveel mogelijk te fietsen (volgens mij wordt het alleen morgen nog redelijk weer….) en een keertje naar de sportschool te gaan.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Sanne