Selecteer een pagina
Ik ben nu drie weken bezig met het New Fysic dieet. En dit weekend heb ik er behoorlijk met de pet naar gegooid, moet ik eerlijk bekennen. Vorige week heb ik de hele tijd honger gehad en super mijn best gedaan, maar er was geen kilo af! Erg balen was dat.

Een salade die we besteld hadden. Normaal als we eten bestelden kozen we voor Indisch, pizza of spare ribs. Nu voor een salade….
Ik weeg me 1 keer de week (meer moet je niet doen, dat werkt ook niet altijd motiverend), maar geen enkele kilo eraf? Na zo’n goeie week? 
Dan wordt ik dus altijd een beetje recalcitrant. Dus dit weekend had ik 2 cheat dagen. Niet goed voor de kilo’s natuurlijk. Maar ik had het emotioneel wel echt even nodig.

Ik ben niet helemaal all the way gegaan, dus dat scheelt al wel weer. Dat is het “eetprobleem” wat nog steeds in mij zit. Maar goed: zaterdagmiddag frietje, zaterdagavond pizza en wijn en zondag een pizza slice en cola in een pretpark. Tja…. Niet geweldig dus! 

Maar ik vind het ook wel echt een ding om naar een pretpark toe je eigen volkoren crackers en plakjes kipfilet mee te nemen. Dat vind ik ook zo wat! Dus nam ik de New Fysic No Regret pillen en we zullen zien wat die gedaan hebben.

Meestal zou ik nu denken: nu is het toch al verpest, ik kan net zo goed weer alles gaan eten wat slecht voor me is. Maar nee: deze maandag gaan we er gewoon weer vol goede moed tegen aan.
Ik probeer deze week zo vaak mogelijk (als het niet zo hard regent als vandaag dan….) de fiets te pakken en veel water te drinken (dat schiet er namelijk ook nogal eens bij in….).

En dan zien we het wel weer!

Pittig is het wel….

Liefs, Sanne