Selecteer een pagina
Hmmzzz…. Ik heb het toch wel echt moeilijk hoor af en toe, met het New Fysic dieet. Ik moet echt psychologisch een knop omzetten en die is blijkbaar niet zomaar om….
Ik vind eten een gezellige aangelegenheid (ergen lunchen, wijntjes drinken, eten bestellen, iets halen onderweg) en dat is niet zomaar even uit m’n systeem. Ook eet ik vaak lekkere, slechte dingen als ik moe ben of last heb van mijn lijf. Wat dus heel vaak zo is. Als in: elke dag eigenlijk wel.
Dus dat vind ik het lastigste. Om dan niet lekkere dingen voor mezelf te kopen. 
Laatst ook met honger naar de supermarkt geweest. Dat moet ik dus ook niet meer doen.
Moest bijna een beetje huilen. Dus snel komkommers en appels ingeladen en naar huis gefietst….

In twee weken ben ik nu ruim 3 kilo afgevallen. 
Af en toe smokkel ik wel 1 maaltijd per dag en drink ik wijn. Anders houd ik het niet vol.
Het afvallen zal daardoor minder snel gaan, maar dat is dan maar zo.

Ik krijg als het goed is vandaag weer supplementen binnen van New Fysic: die helpen tegen een hongergevoel en zorgen voor het “platte buik effect”. Nou, dat heb ik daadwerkelijk al een jaar of 20 niet meer (altijd een opgezette buik door de PDS), maar ik ben benieuwd!

Aankomend weekend gaan we zondag een dagje met vrienden naar een pretpark. Ik heb dus voor mezelf besloten dat de lunch die dag gewoon een “smokkel” maaltijd wordt. Ook zo bere ongezellig als ik m’n crackers mee moet nemen die kant op….


Al zijn ze wel lekker hoor, zo: met houmous en rosbief, of kipfilet en komkommer.
Je moet wel echt goed kijken op de boodschappenlijst van New Fysic welke houmous je mag…. Want ik had dus al twee weken de verkeerde….

Zijn er meerdere van jullie met New Fysic bezig toevallig?

Wellicht kunnen we elkaar goed steunen!

Liefs, Sanne