Selecteer een pagina
Hoe het gaat met mijn New Fysic dieet? Ja, nou…. Het gaat…. Vind het wel echt lastig en vond de eerste week echt niet leuk. Ik had elke dag hoofdpijn en snakte naar lekkere “slechte” dingen. Ik was ook nog even ongesteld, boven op dat. Dus dat hielp zeker niet mee.

Ik heb me wel de hele week goed aan het voedingsplan gehouden! Behalve zaterdagavond. Toen hadden we een bbq met vrienden en daar ging een gin Tonic mee gepaard. Oh ja: en een hele fles rosé…. Oeps. Maar goed, wat ik eerder ook al schreef: het moet wel leuk blijven. En ik heb geen zin om al dit soort dingen nu af te zeggen. 1 avond per week mag ik wijntjes drinken en wat eten buiten mijn dieet om, van mezelf. Ik ken mezelf: als ik dit niet doe wordt ik een hele vervelende recalcitrante puber. En dat zet zich dan geheid om in eetbuien.

Voor dat soort avonden is er de “No regret” pil van New Fysic. Een supplement dat je in kan nemen en dat ervoor zorgt dat je niet aankomt als je een keer een uitschieter hebt.

Wat ik zoals gemiddeld eet per dag?
s’Ochtends begin ik de dag met een purify drankje, 15 ml en twee PHF (weet niet eens precies waar dat voor staat….) supplementen.


Na 20 minuten mag ik dan eten. Tijdens het ontbijt neem ik speciale multivitamine van New Fysic. Meestal eet ik magere kwark met een beetje ontbijtgranen van Kellog’s allbran. Maar soms kies ik ook voor: twee crackers (van het boodschappenlijstje van NewFysic) met een licht beleg (zoals kipfilet) erop.Tussendoor: een appel of een ander stuk fruit. Meestal ga ik toch voor een appel. Lekker makkelijk.

Lunch: vier crackers, met houmous (volgens het boodschappenlijstje is 1 soort houmous toegestaan, dus kijk even goed!), met kipfilet, komkommer en rucola. Zout en peper erop natuurlijk, anders is het zo saai.
Soms wissel ik wel af en doe ik er paturain light op. Ik heb de afgelopen week een aantal keer avocado erop gedaan. Dat mag eigenlijk niet, maar op mijn werk lagen de avocado’s er zo gezellig bij, dat ik het niet kon weerstaan. Maar avocado’s zijn toch goed voor je?! Waarom mag ik ze dan niet? Er zitten behoorlijk wat calorieën in, dus zeker in de eerste tijd van het dieet, mag het even niet.


Tussendoor:
een stukje fruit of wat rauwkost (komkommer, tomaatjes, radijsjes). Of een groente shot van de AH, zoals hieronder….

Diner: 
100 gr reeds gekookte volkoren pasta of zilvervliesrijst, met een tartaartje bijvoorbeeld en veel groente. Wat ook heel lekker is: pompoen uit de oven, bimi, tartaartje en zilvervlies/granenrijst:

all pictures: @enstijl
Na het eten neem ik altijd nog een klein beetje magere kwark met een beetje kaneel erin.

Ik probeer veel water te drinken tussendoor, maar dat vergeet ik dus heel vaak. Weet ook niet precies waarom.

Vorige week was ik 2,3 kilo afgevallen! Dat beloofd veel goeds. Maar goed: in het begin gaat het er natuurlijk het snelste af. Omdat ik net van een vakantie terug kwam, met elke dag twee cola, zeker twee croissants en elke dag wijn…. De “goeie oude tijd?”. Ik weet niet…. Ik voel me ook wel sterk als ik dingen kan laten staan. Afgelopen zondag was ik én brak en hadden we een verjaardag. Dat is natuurlijk een combinatie om keihard te falen qua dieet. Maar ik heb de taart, de cola, de wijn en zelfs s’ avonds de pizza en patat laten staan. Heb water gedronken en er was een carpaccio s’avonds speciaal voor mij besteld! Wat een luxe! En ook gewoon heel lekker. Dat is niet helemaal dan volgens het voedingsplan. Maar wel licht en een goed alternatief lijkt mij.

Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 
Vanavond eerst maar eens voor het eerst een No Regret pil innemen, want ik ga uiteten…. Het leven moet wel een beetje leuk blijven natuurlijk he!

Liefs, Sanne