Selecteer een pagina
Ik ben nog steeds New Fysic aan het doen hoor! Soms lijkt het misschien niet zo, met alle etentjes en smokkel momenten. Maar dat hoort er ook bij. Toch houd ik me voor het allergrootste deel van de dagen wel aan het dieet. Brakke dagen en tijdens de ongesteldheid is het het moeilijkste vol te houden. En soms ben ik gewoon ook moe na een lange dag, vol drukte en wil ik gewoon pepernoten vreten op de bank.
Maar goed, dat heb ik echt al heel lang niet gedaan. 

Paar weken terug had ik wel een vreetbui moment en heb ik drie dikke plakken roomboter cake gegeten. Maar rot voelde dat wel. Dus: dat doe ik niet meer.

Toen ik vorige week uiteten ging, voelde ik me ook zo onwijs opgezet en vol. Dat was ook niet prettig. Dus ook tijdens etentjes moet ik gewoon wat minderen om me ok te blijven voelen.

Inmiddels ben ik nu 5 weken bezig. Het heeft wel mijn kijk op eten een beetje veranderd. Ik merk nu dat ik wel degelijk blijer wordt van mezelf als ik op mijn eten let en gezondere dingen tot me neem.

Dus als ik dan bij de ikea ben met Jip en eigenlijk het allerliefst Zweedse balletjes wil met friet, dan kies ik voor een salade….

Wel lastig hoor. Want de friet vind ik daadwerkelijk lekkerder. En terwijl Jip lekker een chocoladekoek naast me zit te eten…. Haha. Want dat moet ook wel kunnen vind ik. De kinderen moeten af en toe wel wat lekkers krijgen. Ik probeer alleen niet te veel “slechte dingen” in huis te halen.


Maar het moet even zo. Ik ben inmiddels nu 7,5 kilo kwijt. Maar mijn gewicht schommelt erg, dagelijks, zelfs op 1 dag kan het zo een kilo verschil maken. Dus ik probeer daar niet te veel aan te hangen. Maar dat mijn harde werken (zo voelt het voor mij vaak wel een beetje….) resultaat geeft is natuurlijk wel echt heel fijn en een goede stimulans om door te gaan.

Ik probeer het in ieder geval drie maanden in totaal vol te houden.
Eind oktober gaan we een weekje naar Marrakech. Daar ga ik voornamelijk genieten van het lekkere eten en op vakantie wil ik niet op dieet zijn. Ik ben onwijs benieuwd of ik dan weer meteen een paar kilo zal aankomen? En of ik het daarna weer goed op kan pakken.

Ook ga ik binnenkort beginnen met sporten.
Ik weet nog niet helemaal hoe dat zal gaan…. 

Maar ik ben enorm benieuwd!

Liefs, Sanne