Selecteer een pagina

Yes, we konden er weer eens een nachtje samen op uit. Dat was wel eventjes geleden. Dus ik was blij dat we oppas gevonden hadden (de kids na school meteen naar oma en naar opa en oma) en ik naar Amsterdam. Ik moest daar sowieso zijn voor een binnenkijker die dag. Dus na de binnenkijker kon ik zo door om in te checken in hotel Room Mate Aitana. Geboekt via Moonback (natuurlijk)! Een heerlijk hotel, op een goede locatie in Amsterdam. 500 meter lopen van het centraal station!

Het hotel heeft een super uitzicht en ik heb even ongestoord gechilld op deze kamer. Hoe fijn is dat af en toe joh?! Eventjes alleen zijn. Niks hoeven, niet aan hoeven staan en gewoon even “niksen”.

Wel echt rete hoog….! Maar wel tof!

Bijna even in slaap gevallen. Maar ook dat is heel fijn. Nog even met een huur fiets (die kan je huren aan de overkant van net hotel) de stad ingefietst. Er was erg harde wind, dus dat was een iets minder succesvol plan vond ik. Mari was er om 17.45 uur ook gezellig. En om 18.00 uur hebben een Uber gepakt en samen zijn we toen gaan eten in restaurant The Secret Garden (echt een aanrader ook).

Na het ontbijt de volgende ochtend kunnen we er weer even tegen aan samen. Goed zitten lullen de hele avond, gezellig gehad. Dat is toch wel echt goed. Zeker als je al zo lang bij elkaar bent (volgende maand 18 jaar samen) en twee kids hebt en 6 keer in 6 jaar gaat verbouwen en verhuizen enzo. Dus dat gaan we binnenkort snel weer een keertje doen, hoop ik.

Liefs, Sanne