Selecteer een pagina
Ik heb een nieuwe fiets! Yes, yes, yes! Echt: dat is nog net zo cool als vroeger: een nieuwe fiets krijgen. 

Ik was op zoek naar een goede, degelijke, stevige fiets waar ik mijn zoontje achterop kan vervoeren en die ook nog eens handig is om boodschappen mee te doen. Deze nieuwste Cortina transport/moederfiets is dus een geweldige combinatie en past helemaal bij mijn levensstijl nu. Ook de baby kan straks weer in een voorzitje zitten natuurlijk! Helemaal gezellig. Ik wist wel dat ik zeker weten weer versnellingen wilde, anders fietst het echt veel te zwaar. Ik vind een fiets snel te zwaar, maar met deze kan ik erg goed overweg.  Hij fietst heerlijk en licht!
En het mooie mat zwarte past goed bij mijn kleding, ook niet geheel onbelangrijk hoor!

Ik heb er al verschillende fijne ritjes mee gemaakt. Met mijn toen nog dikke buik de stad in bijvoorbeeld:

Mijn vorige fiets had wel versnellingen, maar was heel erg licht van gewicht, had geen bok standaard, geen stuurslot en was zo eigenlijk niet echt handig en niet bedoeld als moederfiets. Het werd dan ook lastig om Bo (die toch echt wel zwaar begint te worden) achterop te vervoeren.

Met deze fiets kan dat gelukkig weer wel gewoon.

Ik kan niet wachten tot ik straks ook de kleine mee kan nemen op fietstochtjes. Tot die tijd race ik er alleen op rond of met Bo gezellig kletsend achterop.

Liefs, Sanne